UTAMA | PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI

 

Pusat Kesihatan Universiti dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk pelajar UPM. Sila layari pautan disediakan untuk maklumat mengenai skim perubatan pelajar.

Skim Perkhidmatan Kesihatan Pelajar

 

Pusat Kesihatan Universiti Universiti Putra Malaysia dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk staf UPM dan tanggungan, termasuk khidmat rawatan perubatan, rawatan pergigian, diagnostik makmal dan pengimejan serta perkhidmatan pembedahan kecil dan rawatan sampingan. Pihak Pusat Kesihatan Universiti juga menyediakan perkhidmatan persediaan perubatan bagi majlis-majlis rasmi dan aktiviti-sktiviti sukan di dalam dan di luar UPM.

Sila rujuk di Bahagian Perubatan dan Perhubungan Pekerja, Pejabat Pendaftar UPM bagi mengetahui peraturan-peraturan am berkenaan kemudahan perubatan dan kelayakan anda atau untuk maklumat lanjut, klik link yang disediakan.  

Pusat Kesihatan Universiti juga menawarkan semua perkhidmatan yang ada untuk orang awam. Setiap rawatan dan perkhidmatan yang diberikan akan dikenakan caj bayaran yang berpatutan. 

Sejajar dengan perkembangan semasa dan era norma baharu kami menggalakkan para pelanggan menggunakan transaksi tanpa sentuhan.

Dengan pelbagai platform yang tersedia ini, membolehkan para pelanggan memilih kaedah pembayaran secara digital tanpa tunai yang lebih cepat, selamat dan menjimatkan masa mengikut kesesuaian dan keselesaan pelanggan.

Untuk mengetahui waktu operasi kami, sila klik link yang disediakan.

Sebarang pertanyaan sila hubungi talian Khidmat Pelanggan kami di 03-97698867 atau 03-97697342.

artikel
Jantung adalah Penyebab Utama Kematian
Terdapat perkara yang diberi penekanan oleh KKM untuk perhatian kita semua bagi mendapatkan jantung yang sihat :
Jantung adalah Penyebab Utama Kematian
Food Coma
Food Coma
Hari Hepatitis Sedunia 2023
Hari Hepatitis Sedunia 2023
Artikel-artikel lain...
berita
PROSEDUR PERMOHONAN PETI PERTOLONGAN CEMAS
PROSEDUR PERMOHONAN PETI PERTOLONGAN CEMAS
PROSEDUR PETI PERTOLONGAN CEMAS
pengumuman
Tiada tawaran sebutharga.


MAKLUMAT LANJUT: http://etender.upm.edu.my

Tiada tawaran jawatan kosong.


MAKLUMAT LANJUT: eJOBS

aktiviti
ikuti kami
fb.png
twitter.png
insta.png
BWJaBAd:01:30