UTAMA | PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI

 

Pusat Kesihatan Universiti dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk pelajar UPM. Sila layari pautan disediakan untuk maklumat mengenai skim perubatan pelajar.

Perkhidmatan di Pusat Kesihatan Universiti

Pusat Kesihatan Universiti Universiti Putra Malaysia dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk staf UPM dan tanggungan, termasuk khidmat rawatan perubatan, rawatan pergigian, diagnostik makmal dan pengimejan serta perkhidmatan pembedahan kecil dan rawatan sampingan. Pihak Pusat Kesihatan Universiti juga menyediakan perkhidmatan persediaan perubatan bagi majlis-majlis rasmi dan aktiviti-sktiviti sukan di dalam dan di luar UPM.

Sila rujuk di Bahagian Perubatan dan Perhubungan Pekerja, Pejabat Pendaftar UPM bagi mengetahui peraturan-peraturan am berkenaan kemudahan perubatan dan kelayakan anda atau untuk maklumat lanjut, klik link yang disediakan.  

Pusat Kesihatan Universiti juga menawarkan semua perkhidmatan yang ada untuk orang awam. Setiap rawatan dan perkhidmatan yang diberikan akan dikenakan caj bayaran yang berpatutan. 

Segala pembayaran perlu dibuat secara tunai dan kami tidak menyediakan perkhidmatan kad kredit atau kad atm.

Untuk mengetahui waktu operasi kami, sila klik link yang disediakan.

Sebarang pertanyaan sila hubungi talian Khidmat Pelanggan kami di 03-89468867 atau 03-89467342.

artikel
COVID-19
COVID-19 adalah strain baru yang sebelum ini tidak pernah dikenalpasti. Berdasarkan maklumat terkini, COVID-19 berjangkit dari individu ke individu melalui titisan pernafasan atau sentuhan.
COVID-19
Influenza
Influenza
Wabak Influenza
Wabak Influenza
Artikel-artikel lain...
berita
Teknologi Mengubah Persepsi
Teknologi Mengubah Persepsi
Lawatan yang dihadiri oleh 8 orang wakil dari Pusat Kesihatan Universiti UPM (PKU UPM) bersama 3 orang wakil dari Pusat Pembangunan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (iDEC) UPM
pengumuman

Bagi mereka(pelanggan wanita) yang telah mendapat temujanji untuk pemeriksaan kesihatan di PKU, sila bawa bersama t-shirt ‘roundneck plain’ untuk dipakai sewaktu pengambilan ‘chest x-ray’ di Unit Radiologi. Ini untuk mengelakkan penggunaan ‘gown’ yang berulang kepada pelanggan yang ingin mendapatkan perkhidmatan di unit ini selaras dengan norma baharu terhadap pencegahan penularan wabak COVID-19.

Tiada tawaran sebutharga.


MAKLUMAT LANJUT: http://etender.upm.edu.my

Tiada tawaran jawatan kosong.


MAKLUMAT LANJUT: SPJOnline

aktiviti
ikuti kami
fb.png
twitter.png
insta.png
C1594250717