UTAMA | PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI

 

Pusat Kesihatan Universiti dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk pelajar UPM. Sila layari pautan disediakan untuk maklumat mengenai skim perubatan pelajar.

Skim Perkhidmatan Kesihatan Pelajar

 

Pusat Kesihatan Universiti Universiti Putra Malaysia dengan sukacitanya menawarkan pelbagai perkhidmatan kesihatan untuk staf UPM dan tanggungan, termasuk khidmat rawatan perubatan, rawatan pergigian, diagnostik makmal dan pengimejan serta perkhidmatan pembedahan kecil dan rawatan sampingan. Pihak Pusat Kesihatan Universiti juga menyediakan perkhidmatan persediaan perubatan bagi majlis-majlis rasmi dan aktiviti-sktiviti sukan di dalam dan di luar UPM.

Sila rujuk di Bahagian Perubatan dan Perhubungan Pekerja, Pejabat Pendaftar UPM bagi mengetahui peraturan-peraturan am berkenaan kemudahan perubatan dan kelayakan anda atau untuk maklumat lanjut, klik link yang disediakan.  

Pusat Kesihatan Universiti juga menawarkan semua perkhidmatan yang ada untuk orang awam. Setiap rawatan dan perkhidmatan yang diberikan akan dikenakan caj bayaran yang berpatutan. 

Sejajar dengan perkembangan semasa dan era norma baharu kami menggalakkan para pelanggan menggunakan transaksi tanpa sentuhan.

Dengan pelbagai platform yang tersedia ini, membolehkan para pelanggan memilih kaedah pembayaran secara digital tanpa tunai yang lebih cepat, selamat dan menjimatkan masa mengikut kesesuaian dan keselesaan pelanggan.

Untuk mengetahui waktu operasi kami, sila klik link yang disediakan.

Sebarang pertanyaan sila hubungi talian Khidmat Pelanggan kami di 03-97698867 atau 03-97697342.

artikel
'CEGAH HIV AIDS SEBELUM TERLAMBAT, HIV/AIDS TIDAK DAPAT DISEMBUHKAN'
Kerajaan menyediakan kombinasi 3 ubat anti-virus dikenali sebagai Highly Active Anti-Retroviral Therapy (HAART) secara percuma kepada semua pesakit HIV:
'CEGAH HIV AIDS SEBELUM TERLAMBAT, HIV/AIDS TIDAK DAPAT DISEMBUHKAN'
Hari Diabetes Sedunia 2023
Hari Diabetes Sedunia 2023
HIKMAH MAKAN BUAH SEBELUM HIDANGAN
HIKMAH MAKAN BUAH SEBELUM HIDANGAN
Artikel-artikel lain...
berita
SESI LIBAT URUS PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI BERSAMA PENGURUSAN KOLEJ KEDIAMAN DAN PEMIMPIN PELAJAR
SESI LIBAT URUS PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI BERSAMA PENGURUSAN KOLEJ KEDIAMAN DAN PEMIMPIN PELAJAR
Program yang diketuai oleh En Mohamad Fiddezuan bin Ahmad Murad, Pegawai Tadbir PKU ini bertujuan dalam memastikan ketercapaian maklumat perkhidmatan dan visibiliti PKU kepada warga kampus dapat dilestarikan secara holistik.
pengumuman

Kepada semua pelanggan yang dihormati

Untuk melancarkan lagi urusan yang berkaitan dengan temujanji rawatan pergigian, sukacita dimaklumkan, selain talian telefon (03-97697336) – kaunter pendaftaran pergigian), Bahagian Kesihatan Pergigian, PKU, UPM telah menambah saluran komunikasi yang boleh digunakan bagi sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan temujanji pergigian di PKU, UPM.

Sila hubungi kami melalui:

email                     : apptdent.pku@gmail.com

WhatsApp              : www.wasap.my/601157699551

 

TERIMA KASIH

Tiada tawaran sebutharga.


MAKLUMAT LANJUT: http://etender.upm.edu.my

Tiada tawaran jawatan kosong.


MAKLUMAT LANJUT: eJOBS

aktiviti
ikuti kami
fb.png
twitter.png
insta.png
BWLeDAd:03:25