Lawatan Dari Pusat Kesihatan Universiti, Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) | PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI
» BERITA » Lawatan Dari Pusat Kesihatan Universiti, Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)

Lawatan Dari Pusat Kesihatan Universiti, Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)

Pada 27hb Februari 2019 jam 3.00 petang, Pusat Kesihatan Universiti dikunjungi oleh staf Pusat Kesihatan Malaysia Perlis.

Lawatan Penanda Aras ini diketuai oleh Prof. Dr. Mohammad Iqbal B. Omar (Pengarah) bersama-sama 8 (lapan) orang staf yang lain yang terdiri daripada Pn. Adlina Mansor (Pegawai Tadbir), Dr. Riwayati Suprobo (Pegawai Pergigian), En. Mohd Adzuad Ahmad Johari (Pegawai Farmasi), Sn. Normiza Othman (Jururawat Berdaftar), Sn. Khin Mar Hnn (Jururawat Berdaftar), Pn. Roshidah Gadzali (Juruteknologi Makmal Perubatan), Pn. Wan Nor Asmida Wan Rasid (Juru X-Ray), dan En Hazel Azami( Pemandu).

Mereka telah diberi penerangan berkenaan operasi di PKU dan berkongsi pengalaman berkenaan kemajuan yang dicapai PKU. Seterusnya mereka dibawa melawat ke semua Perkhidmatan di PKU. Lawatan ini berakhir pada jam 5.00 petang. Semoga hasrat dan tujuan lawatan ini mencapai objektif.

Tarikh Input: 11/03/2019 | Kemaskini: 30/03/2019 | lailatul

SXEaQAd~