Medical Check Up Section | UNIVERSITY HEALTH CENTRE
» DIVISION » OUT PATIENT SERVICES » Medical Check Up Section

Medical Check Up Section

Seksyen Pemeriksaan Kesihatan merangkumi pengurusan pemeriksaan kesihatan elektif bagi pelajar baharu (pelajar tempatan dan antarabangsa), staf melapor diri di UPM serta staf yang ingin menjalani pemeriksaan kesihatan. Seksyen ini melaksana dan mengawas proses-proses yang terlibat sepanjang aktiviti pemeriksaan dijalankan.

Pusat Kesihatan Universiti (PKU) tidak menerima Pemeriksaan Kesihatan seperti yang dinyatakan :

• Insurans
  • Permohonan/ pembaharuan lesen
  • Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan Agensi Luar

PKU menawarkan Pakej Pemeriksaan Kesihatan 40 tahun ke atas kepada staf UPM dan tanggungan. Walau bagaimanapun, pemeriksaan kesihatan ini memerlukan temujanji awal.

Sila hubungi nombor tertera bagi mendapatkan sabarang maklumat berkenaan pemeriksaan kesihatan di PKU.

Kaunter Perkhidmatan PKU : 03-97697304 (waktu bekerja)

Kaedah pembayaran boleh dilakukan secara tunai atau tanpa tunai melalui online transfer, kad kredit atau debit untuk kemudahan pelanggan.

Updated:: 08/03/2024 [nur_hazalina]

UNIVERSITY HEALTH CENTRE