JOB VACANCY | UNIVERSITY HEALTH CENTRE

Klasifikasi : Perkhidmatan Perubatan
    Kumpulan : Pelaksana
    Jadual Gaji : RM 1,360.00
                       RM 115.00 (Elaun Khidmat Awam)
                       RM 300.00 (Imbuhan Tetap Perumahan)
                       RM 300.00 (Bantuan Sara Hidup)

SYARAT LANTIKAN: Calon-calon bagi lantikan ke jawatan Pembantu Pembedahan Pergigian – Gred U19 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:
    (a) Warganegara Malaysia
    (b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
    (c) Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan serta Sijil Pembantu Pembedahan Pergigian yang diiktiraf setaraf dengannya.(Gaji permulaan : RM1,418.12) ; Dan
    (d) kepujian Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) (sekurang- kurangnya Gred C dan 3 mata pelajaran lain yang berkaitan pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia.

Ringkasan Tugas: Bertanggungjawab sebagai salah seorang ahli kesihatan pergigian yang memainkan peranan dalam pengendalian klinikal pesakit, pendidikan kesihatan pergigian, pengurusan pesakit dan pentadbiran di Pusat Kesihatan Universiti,

TARAF JAWATAN: Kontrak

CARA MEMOHON : Permohonan hendaklah dibuat di atas Borang Permohonan Jawatan Pelaksana (SOK/BUM/BR03/JAWATAN02) yang boleh dimuat turun dari laman web Pejabat Pendaftar di alamat : https://pendaftar.upm.edu.my/upload/dokumen/PJDAF1_Borang_Pelaksana.pdf dan melampirkan salinan kad pengenalan, surat beranak dan sijil-sijil persekolahan yang telah disahkan Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke alamat berikut:

Pejabat Am (Unit Pembangunan Modal Insan),
    Pusat Kesihatan Universiti, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang (u/p: Puan Norfazilah Abdullah)

Tel: 03-89467346

TARIKH TUTUP: Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dikembalikan di alamat di atas tidak lewat dari 22 November 2019.

PERHATIAN: i. Permohonan yang tidak lengkap diisi atau lewat diterima atau tidak mengikut peraturan memohon boleh menyebabkan perlohonan tidak akan dilayan. ii. Hanya calon-calon yang dipilih dalam penyaringan sahaja akan diperakukan dipanggil untuk ditemuduga. iii. Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Sekian terima kasih

(EN. ROSLAN BIN PARJO)